Invändiga solskydd anpassade för ditt hem.

Inred ditt hem med smarta invändiga solskydd. I vårt utbud hittar du allt från klassiska persienner till motoriserade rullgardiner. Vi har även Duette- och plisségardiner, traditionella rullgardiner och lamellgardiner med vävar i allt från eleganta neutrala toner till härligt färgglada och mönstrade. Alltid måttanpassat efter dina önskemål.

Persienner

Persienner är ett praktiskt sol- och insynsskydd där du själv bestämmer mängden sol som du vill släppa in. Möjlighet att välja mellan ett antal olika modeller, lamellbredder, färger och manövreringsalternativ. Egen tillverkning samt beställningsvara. Monteras mellanglas eller frihängande.

Mått

Lamellbredd: 16, 25, 35, 50 mm

 

Måttbeställt enligt dina önskemål

Visa bilder

Rullgardiner

Rullgardiner är ett mångsidigt solskydd som passar hemmets alla rum tack vare det stora urvalet av olika tyger och vävtyper, bland annat screen- och mörkläggningstyger. Kan regleras med dragband, sidodrag eller motor.

Mått

Måttbeställt enligt dina önskemål

Visa bilder

Duette- och plisségardiner

Duette- och plisségardiner är det textila alternativet till persienner och finns i många härliga färger och vävar. Duettegardinen har en dubbel väv som bildar en cell och har på så vis en värmeisolerande effekt. Plisségardinen har en enkel väv som ger ett fint ljusinsläpp. Manövrering med motor, handtag eller dragsnöre.

Mått

Lamellbredd: 20, 25, 32, 64 mm

 

Måttbeställt enligt dina önskemål

Visa bilder

Lamellgardiner

Lamellgardiner ger dig möjlighet att själv styra hur mycket sol och insyn du vill ha i ditt rum. Lämplig för stora fönsterpartier. Stort urval av vävar, färger och mönster. Manövrering med lindrag, dragstav eller motor.

Mått

Lamellbredd; 89, 127 mm

 

Måttbeställs enligt dina önskemål.

 

Leverantörer

Visa bilder

Insektsnät

Insektsnät för dörrar och fönster låter dig vädra rummet utan att släppa in oönskade gäster. För fönster finns både öppningsbara och fasta insektsnät. Möjlighet att montera insektsdörr även för dubbeldörrar.

Mått

Måttbeställt enligt dina önskemål

Leverantörer

Gardinskenor

Vi har ett brett sortiment av gardinskenor som passar för både privat och offentlig miljö. Gardinskenorna kapas till önskade längder och basmodellerna kan även bockas i olika vinklar. Tak- eller väggmontering.

Mått

Måttbeställt enligt dina önskemål

Rulljalusier

Rulljalusier är lämpliga för exempelvis butiker, serveringsdiskar, entréer och skyltfönster. Skärmar av och kan förhindra inbrott och skadegörelse. Kan fås både med och utan perforerade lameller i naturanodiserad aluminum. Manövreras med motor eller vev. Möjlighet att pulverlackeras i olika RAL-färger.

Mått

Måttbeställs enligt dina önskemål

Leverantörer

Träpersienner

Träpersienner är en åländsk exklusiv produkt som kan fås i flera olika träslag och laseringar. Finns i olika lamellbredder och kan manövreras med lina eller motor.

Mått

Lamellbredd: 25, 35, 50 ,65 mm

 

Måttbeställs enligt dina önskemål

Leverantörer

Speciallösningar

Hittar du inte det du söker eller har du ett projekt som kräver speciallösningar? Tveka inte att höra av dig så ska vi se om vi kan hjälpa dig! Vi har erfarenhet av specialprojekt och ett brett kontaktnät inom solskyddsbranschen.

Från inspiration till installation. Vår process.

1.

Idé och önskemål

Hör av dig till oss med dina funderingar, idéer och önskemål. Tillsammans diskuterar vi fram en lämplig solskyddslösning för ditt hem. Ring, maila, boka in ett kostnadsfritt hembesök eller kom in till vår butik på Uppgårdsvägen 20 i Dalbo så tar vi det därifrån! 

2.

Planering och måttagning

När vi tillsammans kommit fram till vilket solskydd du vill ha är det dags för måttagning. Vi kommer gärna hem till dig och måttar. Om du har färdiga mått går det också jättebra att meddela dem till oss.

3.

Pris, offert och beställning

Efter att vi har måttat tar vi fram ett pris eller en offert till dig. När offerten är godkänd beställer vi ditt måttanpassade solskydd från vår leverantör eller sätter igång tillverkningen av det i vår produktion.

4.

Leverans, montering och installation

När dina solskydd är färdiga är det dags för montering eller leverans. Om du vill att vi sköter montering och installation kommer vi överens om en passlig tid. Våra kunniga montörer kommer hem till dig och monterar och installerar ditt nya solskydd. Monterar du själv? Då meddelar vi dig när produkterna är klara för avhämtning.

5.

Jobbet är klart!

Jobbet är klart och du kan nu njuta av dina nya solskydd i många år framöver! Vi är måna om att våra kunder skall vara nöjda. Är det något du funderar över, tveka inte att höra av dig!

Boka ett kostnadsfritt hembesök.

Vill du få förslag och råd om vilket solskydd som passar bäst för ditt hem och dina behov? Boka in ett kostnadsfritt hembesök! Tillsammans går vi igenom dina önskemål och behov, vi måttar och därefter får du en offert. Välkommen att boka in ett hembesök!

Ta kontakt

Skötselråd för din markis

Likt alla andra av husets delar behöver även din markis underhåll med jämna mellanrum. Här ger vi dig tips på hur du tar hand…
Läs mer