Utvändiga solskyddlösningar skräddarsydda för ditt hem.

Uppgradera ditt hem med smarta utvändiga solskydd. Ett utvändigt solskydd förbättrar inte bara inomhusklimatet och skyddar mot insyn, det ger också ditt hem personlighet och karaktär. I vårt sortiment hittar du allt från klassiska markiser till moderna zipscreens. Oavsett vilket behov av solskydd du har kan du vara säker på att du hittar rätt lösning hos oss. Alltid måttanpassat efter dina önskemål. 

Visa bilder

Zipscreen

Zipscreen är en stabil och stilren vertikalmarkis med en perforerad väv som låter dig behålla utsikten. Produkten är mycket vindtålig och därför lämplig vid extra vindutsatta lägen. Zipscreen passar bra för stora fönsterpartier och är ett utmärkt alternativ när du vill sänka temperaturen inomhus. Manövreras med motor (möjlighet till manuell manöver vid mindre utföranden).

Mått

Måttbeställs enligt dina önskemål

Leverantörer

Terrassmarkiser

En terrassmarkis ger dig både en härligt skuggad uteplats och ett behagligare inomhusklimat då den skyddar husets insida från solen. Terrassmarkiser finns i många olika utföranden, storlekar och tillval. Välj bland hundratals olika färger och vävar. Manövreras med motor eller vev.

Mått

Måttbeställs enligt dina önskemål

Fönstermarkiser

Den klassiska fönstermarkisen är ett effektivt solskydd som bidrar till ett skönare inomhusklimat i ditt hem. Förutom att skydda ditt hem från solens starka strålar ger en fönstermarkis ditt hem personlighet och karaktär. Välj mellan olika modeller, färger och vävar. Manövreras med motor, vev eller dragband.

Mått

Måttbeställs enligt dina önskemål

Leverantörer

Pergolamarkiser

Med en exklusiv pergolamarkis skapar du ett rum utomhus och får samtidigt ett effektivt sol- och regnskydd över din terrass eller uteplats. Den robusta pergolamarkisen finns i flera utföranden och kan monteras fristående, mot husvägg eller på befintlig pergolakonstruktion. Motormanöver och möjlighet till tillval som LED-belysning och värmare.

Mått

Måttbeställs enligt dina önskemål

Korgmarkiser

Korgmarkisen är ett solskydd som passar bra för byggnader med ett klassiskt formspråk. Den lämpar sig också väl för butikslokaler och andra offentliga byggnader. Finns i flera former och utföranden.

Mått

Måttbeställs enligt dina önskemål

Leverantörer

Segeltak

Skugga din altan eller terrass med ett solsegel. Ett solsegel håller direkt solljus och lättare regn borta och passar bra både i privat och offentlig miljö. Solsegel och segeltak måttanpassas och monteras enligt dina önskemål.

Mått

Måttbeställs enligt dina önskemål

Båthusjalusier

Ett båthusjalusi ger dig möjlighet att stänga för din båthusport. Med en perforerad matta som rullas upp på ett rör får du en smidig och luftig lösning som inte tar plats av taket i båthuset. Manövreras med motor och fjärrkontroll som du kan ha med dig i båten. Levereras med gummiremsor nertill och kan lackeras i valfri RAL-färg.

Mått

Måttbeställs enligt dina önskemål.

Leverantörer

Speciallösningar

Hittar du inte det du söker eller har du ett projekt som kräver speciallösningar? Tveka inte att höra av dig så ska vi se om vi kan hjälpa dig! Vi har erfarenhet av specialprojekt och ett brett kontaktnät inom solskyddsbranschen.

Från inspiration till installation. Vår process.

1.

Idé och önskemål

Hör av dig till oss med dina funderingar, idéer och önskemål. Tillsammans diskuterar vi fram en lämplig solskyddslösning för ditt hem. Ring, maila, boka in ett kostnadsfritt hembesök eller kom in till vår butik på Uppgårdsvägen 20 i Dalbo så tar vi det därifrån! 

2.

Planering och måttagning

När vi tillsammans kommit fram till vilket solskydd du vill ha är det dags för måttagning. Vi kommer gärna hem till dig och måttar. Om du har färdiga mått går det också jättebra att meddela dem till oss.

3.

Pris, offert och beställning

Efter att vi har måttat tar vi fram ett pris eller en offert till dig. När offerten är godkänd beställer vi ditt måttanpassade solskydd från vår leverantör eller sätter igång tillverkningen av det i vår produktion.

4.

Leverans, montering och installation

När dina solskydd är färdiga är det dags för montering eller leverans. Om du vill att vi sköter montering och installation kommer vi överens om en passlig tid. Våra kunniga montörer kommer hem till dig och monterar och installerar ditt nya solskydd. Monterar du själv? Då meddelar vi dig när produkterna är klara för avhämtning.

5.

Jobbet är klart!

Jobbet är klart och du kan nu njuta av dina nya solskydd i många år framöver! Vi är måna om att våra kunder skall vara nöjda. Är det något du funderar över, tveka inte att höra av dig!

Boka ett kostnadsfritt hembesök.

Vill du få förslag och råd om vilket solskydd som passar bäst för ditt hem och dina behov? Boka in ett kostnadsfritt hembesök! Tillsammans går vi igenom dina önskemål och behov, vi måttar och därefter får du en offert. Välkommen att boka in ett hembesök!

Ta kontakt