Du kan lita på oss - Service från installation till reparation.

Vi monterar och installerar alla våra produkter och har mångårig erfarenhet av både stora och små projekt. Solskydd ska hålla i många år. Börjar det bli dags att byta tyger på dina markiser eller behöver persiennerna ses över? Vi utför både service och reparation på äldre solskydd så att de håller så länge som möjligt. 

Ta kontakt

Från inspiration till installation. Vår process.

1.

Idé och önskemål

Hör av dig till oss med dina funderingar, idéer och önskemål. Tillsammans diskuterar vi fram en lämplig solskyddslösning för ditt hem. Ring, maila, boka in ett kostnadsfritt hembesök eller kom in till vår butik på Uppgårdsvägen 20 i Dalbo så tar vi det därifrån! 

2.

Planering och måttagning

När vi tillsammans kommit fram till vilket solskydd du vill ha är det dags för måttagning. Vi kommer gärna hem till dig och måttar. Om du har färdiga mått går det också jättebra att meddela dem till oss.

3.

Pris, offert och beställning

Efter att vi har måttat tar vi fram ett pris eller en offert till dig. När offerten är godkänd beställer vi ditt måttanpassade solskydd från vår leverantör eller sätter igång tillverkningen av det i vår produktion.

4.

Leverans, montering och installation

När dina solskydd är färdiga är det dags för montering eller leverans. Om du vill att vi sköter montering och installation kommer vi överens om en passlig tid. Våra kunniga montörer kommer hem till dig och monterar och installerar ditt nya solskydd. Monterar du själv? Då meddelar vi dig när produkterna är klara för avhämtning.

5.

Jobbet är klart!

Jobbet är klart och du kan nu njuta av dina nya solskydd i många år framöver! Vi är måna om att våra kunder skall vara nöjda. Är det något du funderar över, tveka inte att höra av dig!

Skötselråd för din markis

Likt alla andra av husets delar behöver även din markis underhåll med jämna mellanrum. Här ger vi dig tips på hur du tar hand…
Läs mer